Nieuws

Doe mee aan de Dag van de 1000 voorbeelden!

13 maart 2018

Op 29 maart 2018, de Dag van de 1000 Voorbeelden, worden werkgevers in het zonnetje gezet, die mensen met een beperking een kans te geven.  Als schouderklopje voor de ondernemer zelf en ter inspiratie voor andere ondernemers die misschien nog net dat ene zetje nodig hebben. Omdat de beweging naar inclusief ondernemen er een is van voldoening, verrijking en verbinding. En om die beweging in gang te houden. Heb je of ken je goede voorbeelden, meld die dan aan.

Tijdens deze landelijke actiedag zijn er in het hele land kleine en grote evenementen. Zo wordt de aandacht gevestigd op de Banenafspraak en de werkgevers die daarmee aan de slag zijn. Tot de evenementen behoren onder andere kennissessies, open dagen, workshops en meet & greets. Een overzicht is te vinden op www.dagvandeduizendvoorbeelden.nl . Voor meer informatie of om werkgevers op te geven die het verdienen in het zonnetje te worden gezet, kunt u mailen naar 1000voorbeelden@vnoncw-mkb.nl

De Dag van de 1000 Voorbeelden is een initiatief van het project 'Op naar de 100.000 banen' van VNO-NCW, MKB Nederland en LTO Nederland.

Portretfoto Aart Bertijn
Wil je meer weten?
Neem contact op met Aart Bertijn

Deze pagina is een onderdeel van: