Nieuws

Help de brandveiligheid van zorginstellingen te verbeteren!

06 juli 2017

Brancheorganisaties Zorg en Brandweer Nederland werken samen aan het programma De Zorg Brandveilig om zorginstellingen te ondersteunen een afgewogen risico-inschatting te maken over brandveiligheid. Voor dit programma worden zorgprofessionals (bestuur/staf, zorgmanagers, locatiemanagers en teamleiders) gezocht die de online vragenlijst willen invullen, zodat activiteiten van het programma nog effectiever kunnen worden.

Zorginstellingen zijn verantwoordelijk voor het creëren van een brandveilige omgeving voor hun cliënten en patiënten, medewerkers, vrijwilligers en bezoekers. Het landelijke programma De Zorg Brandveilig van Brancheorganisaties Zorg en Brandweer Nederland ontwikkelt sinds vorig jaar activiteiten om zorginstellingen hierin te ondersteunen.

Om toekomstige activiteiten zo veel mogelijk te laten aansluiten bij de praktijk, zoekt het programma respondenten werkzaam in de zorg (bestuur/staf, zorgmanagers, locatiemanagers en teamleiders) die willen bijdragen aan een zogenaamde 1-meting. Door het invullen van een online vragenlijst helpt u het programma De Zorg Brandveilig om de reeds afgeronde activiteiten te evalueren, toekomstige activiteiten op de dagelijkse praktijk af te stemmen en de effecten van het programma te meten. En daarmee helpt u niet alleen het programma, maar de hele zorg inclusief uw eigen organisatie!

Vul de vragenlijst in

Het invullen van de vragenlijst kost slechts 5 minuten en is volledig geanonimiseerd. Vul de lijst vóór 15 augustus in: https://goo.gl/forms/RHRdurF2mwdE8Rkt2. Alvast bedankt.

Nieuwsbrief

Het juli-nummer van de nieuwsbrief van de Zorg Brandveilig staat weer online.

Noortje Smit lachend
Wil je meer weten?
Neem contact op met Noortje Smit

Deze pagina is een onderdeel van: