Nieuws

Help uw favoriete team aan de 'Wát een vakprijs'

24 oktober 2017

Welk team in de gehandicaptenzorg moet volgens u de 'Wát een vakprijs' winnen? Deze week kunt u op Facebook stemmen op uw favoriete team via www.facebook.com/werkenindegehandicaptenzorg.

De 'Wát een vakprijs' wordt donderdag 23 november uitgereikt aan een van de zes teams die het afgelopen jaar centraal stonden in de campagne 'Wát een vak' op Facebook. Dat zijn:
Team Carlito van Bartiméus, Team Hersenz van Noorderbrug, Team Sherpa in Hilversum, Team Van Sonstraat Vught van Cello, Team Groot Emaus van 's Heeren Loo en Team Binnenklingen 24 van Middin in Den Haag.

Eerste stemronde

Deze week strijden steeds twee teams in een compilatie tegen elkaar. In de eerste compilatie is dat Bartiméus tegen De Noorderbrug (online 23 oktober), de tweede compilatie gaat tussen Sherpa en Cello (online 25 oktober) en in de derde en laatste compilatie staan 's Heeren Loo en Middin tegenover elkaar (online 27 oktober). Het publiek heeft steeds 48 uur om te stemmen op zijn favoriete team. Meer weten en uw stem uitbrengen? Ga naar www.facebook.com/werkenindegehandicaptenzorg.

Tweede stemronde

De winnaar van iedere compilatie gaat door naar de volgende stemronde (begin november), waarin het publiek via Facebook wederom zijn favoriet kan bepalen. In deze stemronde spreekt ook een jury zich uit over wat zij zo vakkundig en inspirerend aan dit team vindt.

De jury bestaat uit Jetta Klijnsma (demissionair staatssecretaris), Willem Vissers (sportjournalist en auteur van columns die hij schrijft over zijn gehandicapten zoon Samuel), Ronald Batenburg (bijzonder hoogleraar arbeids- en organisatievraagstukken in de zorg) en Ellis Jongerius en Idman Nur (beiden ervaringsdeskundigen bij de LFB).

Trots en vakmanschap

De campagne 'Wát een vak' van de VGN laat de professionaliteit en vakmanschap van teams in de gehandicaptenzorg zien. Doel is om medewerkers een gevoel van trots te geven. Trots op hun vakmanschap en trots op het samenwerken in teamverband.

Met deze campagne hebben we in korte tijd een heuse fanpagina weten op te bouwen met bijna 10.000 paginalikes. Het is zelfs meer dan een fanpagina; het is een platform voor professionals om met elkaar in gesprek te gaan. Over vakmanschap en innovatie, over tegenslag en succes, over hoe je samenwerkt om cliënten zo goed mogelijk te ondersteunen.

Like en stem!

Meer weten? Ga naar www.facebook.com/werkindegehandicaptenzorg. Vergeet niet de pagina te liken en te stemmen op uw favoriete team!

Deze pagina is een onderdeel van: