Nieuws

IK ZORG live op 1 november

28 oktober 2018

Op 1 november gaat de landelijke campagne IK ZORG live. Om zoveel mogelijk aandacht te genereren voor de campagne, is er een toolkit beschikbaar met campagnelogo’s en voorbeelden.
Zo'n zeshonderd mannen en vrouwen zijn met hun foto en verhaal dé ambassadeurs van de campagne. Iedereen kan ambassadeur zijn van deze campagne en laten zien hoe divers, boeiend en afwisselend werken in de gehandicaptenzorg is.
IK ZORG. Jij ook? 

Hoe doe je mee?

We roepen organisaties én medewerkers op om de IK ZORG-headers op 1 november op hun social media pagina te gebruiken, in een kleur die bij de eigen organisatie of profiel past. Zo word je zelf ook ambassadeur van de campagne, promotor van je vak/beroep en van de gehandicaptenzorg in het algemeen. En stimuleer je anderen misschien wel tot een carrière (of opleiding) in de gehandicaptenzorg. 

Hashtag

De campagne heeft als hashtag: #ikzorg.

Toolkit

In de toolkit vind je een handleiding (de quick guide), alle beschikbare logo’s en banners (headers) voor diverse social media kanalen. Download ze op de website van de campagne.

Er wordt nog gewerkt aan een post(er) generator, zodat iedereen gemakkelijk een eigen IK ZORG-poster en/of social post kan maken. Daar komen we op terug. 

De campagne in de media

De campagne komt ook in de media. De globale en voorlopige planning vanaf 1 november is:

Bioscoop:

Abri’s:

Social content:

Radio:

Display (online):

Search:

Social:

week 51 t/m 52

week 47

week 49 t/m 52

week 47 t/m 49, week 52

week 47 t/m52

week 45 t/m 52

vanaf week 45 – einde nog nader te bepalen

Website en telefoonnummer

De campagne verwijst geïnteresseerden naar een nieuwe website: www.ontdekdezorg.nl. Deze website is bijna af, de content wordt nu ingevoerd. Er zal rond 1 november ook een algemeen telefoonnummer operationeel zijn voor iedereen die belangstelling heeft voor een baan of opleiding in de zorg. Informatie hierover volgt nog. 

Bijeenkomst op 8 november

Wij willen graag dat iedereen die door de campagne geïnteresseerd is geraakt in de gehandicaptenzorg, een warm welkom krijgt. Hierom organiseert de VGN op 8 november 2018 een bijeenkomst, speciaal voor medewerkers die met dit onderwerp bezig zijn. In dit artikel vind je daarover meer informatie.

Maarten Hüttner
Wil je meer weten?
Neem contact op met Maarten Hüttner

Deze pagina is een onderdeel van: