Nieuws

Leren Werken met Data biedt meerwaarde in jouw zorgorganisatie

04 september 2023

Het programma ‘Leren Werken met Data in de gehandicaptenzorg’ start vanaf oktober 2023 met voor-wat-voor-wie sessies, in twintig zorgorganisaties. Zo’n sessie is een bijeenkomst met een groep mensen uit de eigen zorgorganisatie, vanuit verschillende disciplines, en adviseurs en experts vanuit het programma. Tijdens de sessie maken we samen concreet waar data voor kan worden ingezet en wat er nodig is om werken met data een stap verder te brengen. Wanneer je data goed weet in te zetten, biedt het vele kansen en mogelijkheden die van groot belang kunnen zijn voor jouw organisatie.

Leren werken met data

Voor-wat-voor-wie sessie voor iedereen

Of je nu aan de start staat van werken met data of juist vergevorderd bent, of je werkt bij een kleine of een grote zorgorganisatie; alle aanbieders in de gehandicaptenzorg komen in aanmerking voor een voor-wat-voor-wie sessie. Wil je meer weten over wat zo’n sessie inhoudt, hoe de sessie vormgegeven gaat worden of wat ervoor nodig is om mee te kunnen doen? Ga dan naar www.lerenwerkenmetdata.nl en vul bij interesse vóór 11 september de vragenlijst in!

Het programma ‘Leren Werken met Data in de gehandicaptenzorg’ wordt uitgevoerd door academische werkplaats ZoTeG en Academy Het Dorp.

Redactie VGN