Nieuws

Peiling: wat is nodig om professionele zeggenschap te versterken?

03 oktober 2022

Wat is nodig om de professionele zeggenschap van jou en je collega's snel én duurzaam te versterken? Dat brengen we in kaart met een peiling van het Landelijk Actieplan Zeggenschap en Veerkracht.

Peiling zeggenschap LAZV

Waarom deze peiling? 

Met het invullen van deze peiling draag je bij aan het verzamelen van informatie over hoe zeggenschap door zorgprofessionals wordt ervaren, op welke onderwerpen behoefte is aan meer zeggenschap, maar ook wat nodig is om deze gewenste zeggenschap te bereiken. 

De peiling staat open tot en met 16 oktober. Het invullen van de peiling duurt ongeveer 15 minuten. Uiteraard worden je gegevens anoniem verwerkt.  

Naar de vragenlijst.

De resultaten van de peiling worden in november gedeeld via de nieuwsbrief en de website van het Landelijk Actieplan Zeggenschap & Veerkracht. 

Over het Landelijk Actieplan Zeggenschap en Veerkracht 

Het Landelijk Actieplan Zeggenschap en Veerkracht is een samenwerkingsverband van beroepsverenigingen V&VN en BPSW en werkgeversorganisaties NVZ, NFU, ActiZ, de Nederlandse GGZ en VGN om de professionele zeggenschap van verpleegkundigen, verzorgenden, verpleegkundig specialisten en begeleiders merkbaar te verbeteren en hun veerkracht te versterken. Dit maakt de kwaliteit van zorg én de tevredenheid over het werk beter.

Maarten Hüttner
Wil je meer weten?
Neem contact op met Maarten Hüttner

Deze pagina is een onderdeel van: