Nieuws

Siza lanceert nieuwe website

15 juni 2015

Vanaf vandaag heeft www.siza.nl een nieuw gezicht. De nieuwe website van Siza is gebruiksvriendelijker en overzichtelijker dan de vorige website en de cliënt staat nog meer dan voorheen centraal.

Wij zijn Siza, hoe kunnen we je helpen?

Op de nieuwe website is te lezen wat Siza kan bieden, volgens welke uitgangspunten wij werken en welke ervaring mensen met onze dienstverlening hebben. Maar centraal staat de vraag: “Hoe kunnen we jou helpen?”. Want bij Siza draait het om de vraag van de cliënt. Met hen, maar ook met verwanten, verwijzers of samenwerkingspartners gaan wij graag in gesprek. Om samen tot een antwoord op maat te komen.

Ervaringsverhalen

Niet alleen de structuur, ook de vormgeving van de website is geheel vernieuwd. Bovendien kan de bezoeker kan aan de hand van vragen door de site worden geleid en zo gerichter in contact komen met medewerkers van Siza.  

Cliënten dachten mee

De nieuwe website is uitvoerig getest. Cliënten van Siza gaven hun mening over de structuur en gebruiksvriendelijkheid van de nieuwe site. Siza gebruikte hun ervaringen om de site te verbeteren.

Door het responsive design is de website te bezoeken via pc, tablet en mobiel.