Nieuws

Technologische innovaties gezocht voor Pier de Boer-prijs 2019

19 maart 2019

We leven in een tijd van apps, robots en slimme apparaten. Deze kunnen het leven van mensen met een verstandelijke beperking makkelijker maken. SPZ vindt het belangrijk dat er nieuwe technologieën komen waar mensen echt iets aan hebben. Daarom is het thema van de Pier de Boer-prijs 2019: ‘Technologische innovatie met en voor mensen met een verstandelijke beperking’. Heb je een goed idee of vernieuwend project waarvan mensen met een verstandelijke beperking echt voordeel hebben? Meld jouw idee of project nu aan!

Piet de Boer-Prijs

Dien vóór 1 april 2019 je project of idee in bij Stichting SPZ en maak kans op de Pier de Boer-prijs 2019 en 30.000,- euro. De tweede en derde prijs bestaat uit een bedrag van 10.000 euro per genomineerde.

Pier de Boer-prijs

Eens in de twee jaar reikt SPZ een prijs uit aan het beste project dat mensen met een verstandelijke handicap verder helpt: de Pier de Boer-prijs. Steeds staat een ander thema centraal. Met de prijs willen we organisaties stimuleren om projecten te ontwikkelen voor mensen met een verstandelijke beperking. Pier de Boer was de grondlegger van de sociaal pedagogische zorg en de bevlogen ‘schoolmeester’ die aan de wieg van stichting SPZ stond. Meer lezen over de geschiedenis? Klik hier. 

Noortje Smit lachend
Wil je meer weten?
Neem contact op met Noortje Smit

Deze pagina is een onderdeel van: