Nieuws

Triade gaat samenwerken met FlevoMeer Bibliotheek

19 juni 2013

Triade en FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder gaan met en naast elkaar samenwerken in Emmeloord. Vanaf 1 juli bieden de zorgorganisatie en bibliotheek hun diensten in Emmeloord op een gezamenlijk adres aan. Door de nieuwe samenwerking wordt het gemoderniseerde gebouw intensiever gebruikt.

De huurovereenkomst tussen beide partijen is op 17 juni getekend. De verbouwing verloopt voorspoedig en de bibliotheek en de kadowinkel en printservice van Triade openen de deuren vanaf 1 juli.

Triade blij met samenwerking
Triade biedt hulp en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke of psychosociale beperking. Ze gaat de locaties Triaprint, Ietje Fietje, de Winkel en de kantoorfuncties van Emmeloord onderbrengen in de vernieuwde bibliotheek en deels in het Triade gebouw van Ietje Fietje ernaast.

‘We zijn blij met de samenwerking met FlevoMeer Bibliotheek’, vertelt Ruud Stevens, manager Dagbesteding, Leren&Werken bij Triade. Cliënten die er gaan werken, staan zo midden in de samenleving en komen zo steeds meer in contact met anderen. Onze kadowinkel met printservice gaat onder de naam KleurKracht onze producten aanbieden. De bibliotheek krijgt ook nog een koffiecorner waar wij koffie, thee, frisdrank en wat lekkers voor erbij aanbieden, een prachtige wisselwerking van diensten.’