Nieuws

Verdiepingsbijeenkomsten Van contract tot controle

23 september 2016

In oktober organiseert het programma Informatievoorziening Sociaal Domein (ISD) 3 bijeenkomsten over het landelijk controleprotocol met de modellen voor verantwoording door de aanbieder. Ook wordt besproken een stappenplan voor gemeenten om met deze informatie vanuit de aanbieders over boekjaar 2016 te komen tot een sluitende controleaanpak in het sociaal domein.

Data en locatie

11 oktober: Zwolle – 09.00 tot 13.00 uur met lunch
13 oktober: Utrecht – 09.00 tot 13.00 uur met lunch
18 oktober: Eindhoven – 09.00 tot 13.00 uur met lunch

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via een van de links hierboven.

Webinar Van Contract tot Controle

Op 8 september vindt een online webinar Van Contract tot Controle plaats over de drie uitvoeringsvarianten en de standaardartikelen ontwikkeld door het programma. De inhoud is gebaseerd op de regiobijeenkomsten in juni en juli, met ruimte voor het stellen van vragen en discussie.

Meer informatie

Landelijk controleprotocol 2016 productieverantwoording Wmo en Jeugdwet
Standaardartikelen voor uitvoeringsvarianten

Blijf op de hoogte

Mogelijk heeft u deze bijeenkomsten al eerder aangekondigd gezien in de nieuwsbrief van het programma i-Sociaal Domein. Bent u nog niet ingeschreven op deze nieuwsbrief en wilt u toch op de hoogte blijven van de activiteiten van het programma rondom financiële controle in het sociaal domein? Meld u dan nu aan om de nieuwsbrief te ontvangen: Aanmelden i-Sociaal Domein Update.

In het programma Informatievoorziening Sociaal Domein voor gemeenten en zorgaanbieders, kortweg genoemd ISD, werken Actiz, BTN, GGZ Nederland, Jeugdzorg Nederland, VGN en VNG samen aan het optimaliseren van de informatievoorziening en het beperken van de administratieve lasten in het sociaal domein .  

Han Huizinga
Wil je meer weten?
Neem contact op met Han Huizinga