Nieuws

Verkiezing Meest Toegankelijke Gemeente bij Kassa

23 oktober 2017

De verkiezing van de Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland, onderdeel van de campagne Nederland Onbeperkt, is aangesloten bij BOKS, het online platform van het BNN VARA tv-programma Kassa. In de uitzending van zaterdag 21 oktober was Gerard de Nooij van Ongehinderd, partner van Nederland Onbeperkt in de verkiezingscampagne, te gast.  

BOKS werd in de uitzending ten doop gehouden met een filmpje dat Kassa had opgenomen tijdens de kick off van de verkiezing van de Meest Ontoegankelijke Gemeente van Nederland in Madurodam. Op het BOKS-platform komen vele partijen samen die streven naar meer toegankelijkheid voor mensen met een beperking.

Gerard deed in de uitzending nog eens een oproep aan mensen met een beperking en hun verwanten om gemeenten te gaan beoordelen en benadrukte dat de verkiezing is bedoeld om mensen met alle beperkingen – lichamelijk, verstandelijk en zintuiglijk – volledig te laten meedoen in de samenleving. De uitzending leverde in ieder geval een versnelling van het aantal beoordelingen op. Er kan nog vijf weken worden beoordeeld. Dat kan het snelst via deze link. Beoordelaars worden na het invullen van het formulier geleid naar de website over de verkiezing, waarop het laatste nieuws, de tussenstand en achtergrondinformatie is terug te vinden.  

Foto van Johan van Ruijven
Wil je meer weten?
Neem contact op met Johan van Ruijven

Deze pagina is een onderdeel van: