Nieuws

Willem den Hartog completeert bestuur Aveleijn

27 januari 2013

Willem den Hartog is per 15 maart benoemd tot bestuurder van Aveleijn. Samen met Annette Imhof (voorzitter) vormt hij de raad van bestuur van de gehandicaptenzorginstelling. Interim-voorzitter Wim de Bie neemt dan afscheid.

Den Hartog is fysiotherapeut, afgestudeerd als organisatiesocioloog en volgde masteropleidingen in Health Administration en Change Management aan de universiteiten van Tilburg en Utrecht. Hij heeft bestuurlijke ervaring in de sector Verpleging en Verzorging, de gehandicaptenzorg en de ziekenhuissector.

Op dit moment is hij werkzaam als directeur Innovatie bij het CBO, een adviesorganisatie die zich richt op het aantoonbaar verbeteren van de zorg met professionals, organisaties en patiënten.  Daarnaast is hij toezichthouder bij het Hofpoort Ziekenhuis in Woerden en Warande, een organisatie voor ouderenzorg in Zeist en omstreken.

Imhof
Imhof werd al eerder benoemd. Zij was zes jaar Directeur-Secretaris van de provincie Drenthe. In deze periode heeft zij als hoogste ambtenaar haar stempel gedrukt op een aantal grote projecten en ontwikkelingen.

Toezicht
Pier Eringa, voorzitter van de raad van toezicht, toont zich uitermate tevreden met het nieuwe bestuur. ‘Samen met de raad van bestuur kijken we vol vertrouwen naar de toekomst van onze organisatie.’