Vacature: Beleid- en management assistent (20 uur)

Vacature VGN

Wil jij samen met een bevlogen team een bijdrage leveren aan een inclusief Nederland? Denk, werk en doe mee om onze Visie 2030 te vertalen naar voorstellen en activiteiten die niet alleen de branche op zijn kop zetten, maar ook de samenleving!

De VGN is niet zomaar een branchevereniging met een bureau in Utrecht. We zijn een vereniging die maatschappelijke beweging wil creëren. We hebben een groot en divers maatschappelijk netwerk met wie we intensief samenwerken aan een inclusief Nederland, waarin ook mensen met een beperking gewoon mee kunnen doen en van betekenis zijn.

Dit doen we vanuit het hart van onze Visie 2030, de toekomstvisie die de VGN samen met leden, mensen met een beperking, hun netwerk, professionals en maatschappelijke partners ontwikkelde. We staan bij de uitvoering van onze droom voor een aantal uitdagingen en maatschappelijke vraagstukken waar geen kant-en-klare oplossingen voor zijn. Ingewikkeld? Ja, soms. Interessant? Ja, zeker! Wil je daar jouw hands-on-mentaliteit graag voor inzetten?

We hebben nu ruimte voor een beleid en management assistent (20 uur)

Het team bestaat met jou erbij uit vier personen. Samen geven jullie invulling aan bureau-brede secretariële werkzaamheden, waarbij ieder zijn eigen focus heeft en je elkaar vervangt en voor elkaar inspringt waar nodig. De vrijdag(middag) is een moment waarop we jouw assistentie nodig hebben, de andere werkdagen zijn naar jouw voorkeur af te stemmen.

Dit ben jij

Je beschikt over een klant- en resultaatgerichte houding, werkt met plezier en goed samen met collega’s, neemt initiatief en hebt lef om nieuwe ideeën te brengen. Je bent een energieke, flexibele, stressbestendige professional die gemotiveerd en betrokken is en over een can-do mentaliteit beschikt.

En dit neem je mee:

Je hebt relevante ervaring die je bij ons inzet. In een nieuwe omgeving en met nieuwe collega’s ontwikkel je jezelf verder. Verder heb je:

  • Minimaal een Mbo werk- en denkniveau.
  • Prima beheersing van de Nederlandse taal.
  • Kennis van Office 365, SharePoint en CRM-systemen.
  • Je werkt zorgvuldig en beschikt over sociale, communicatieve en digitale vaardigheden.

Dit is wat je gaat doen

Je bent een spin-in-het-web en werkt ondersteunend aan het management en de (beleids)collega’s. Dit is een aantal veelvoorkomende werkzaamheden:

  • Plannen van soms ingewikkelde afspraken en overleggen (opstellen van agenda’s en verspreiden van stukken).
  • Zoeken van locaties, reserveren van ruimtes en ondersteunen bij de organisatie van bijeenkomsten en vergaderingen (offertes opvragen, deelnemers uitnodigen, optreden als gastvrouw/-heer).
  • Afhandelen van telefoongesprekken en emailberichten.
  • Redigeren van brieven en beleidsnotities.
  • Actueel houden van enkele (CRM) systemen.

Dit is wat wij jou bieden

Wij bieden je een uitdagende functie in een kleine, flexibele en informele organisatie (ca. 50 medewerkers) met deskundige en enthousiaste collega’s, die elkaar graag ondersteunen. We hechten waarde aan respectvolle samenwerking en investeren in persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. We organiseren themabijeenkomsten, intervisiegroepen, coaching, (in company)trainingen en opleidingen. Op kantoor in Utrecht komen we geregeld samen om elkaar te ontmoeten, te brainstormen of te overleggen.

De VGN past de CAO gehandicaptenzorg toe. Je inschaling vindt plaats in FWG schaal 45 (min. € 2.766,- max. € 3.861,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week). De CAO kent naast 8% vakantiegeld een eindejaarsuitkering van 8,33%. De aanstelling is in eerste instantie voor één jaar met de intentie om de arbeidsovereenkomst daarna om te zetten naar onbepaalde tijd.

Reageer nu! 

Vind je dat deze functie jou op het lijf geschreven is? Dan ontvangen we graag jouw reactie!

Je kunt je motivatie samen met je cv mailen naar personeel@vgn.nl voor 29 februari a.s. onder vermelding van “beleid en management assistent”. We gaan graag na die datum in gesprek. Dat kan mogelijk ook al eerder als dat jou en ons uitkomt.

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Marjoleyn Vreugdenhil (leidinggevende), bereikbaar via 06- 46073803.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld