-

13, 14 & 15 mei Kennis- & praktijkdagen 'Contracteren in het sociaal domein'

09:00
17:30
Julianagebied Jaarbeurs Utrecht

Altijd al meer willen weten over inkoop in het sociaal domein? Dan is dit uw kans! Neem deel aan de 2e editie van de kennis- en praktijkdagen. Deze drie dagen geven een state of the art inzicht van contractering in het sociaal domein: inkoop, beleidsvorming, uitvoering en theorie. Dit evenement is uitermate bruikbaar voor beleidsmedewerkers, juristen, inkopers en (zorg)aanbieders. Doordat deelnemers uit de hele keten aanwezig zijn en een bijdrage leveren, is het mogelijk van elkaar te leren en in dialoog te gaan. Praktisch en interactief aan de slag. 

Deelnemers uit het hele land geven presentaties en (interactieve) workshops, waarbij je zicht krijgt op hoe we ervoor staan op het gebied van inkoop in het sociale domein. De Kennis- en Praktijkdagen bieden een unieke kans om in gesprek te gaan met collega's en veel van elkaar te leren. 

Bekijk de website voor meer informatie over het programma en het aanmelden

Deelnemers uit het hele land geven presentaties en (interactieve) workshops, waarbij je zicht krijgt op hoe we ervoor staan op het gebied van inkoop in het sociale domein. De Kennis- en Praktijkdagen bieden een unieke kans om in gesprek te gaan met collega’s en veel van elkaar te leren.

 

Deze pagina is een onderdeel van: