Praat mee over de toekomst van de gehandicaptenzorg!

13:00
16:00
Larenseweg 279, 1222 HJ Hilversum

De zorg voor mensen met een beperking is sterk in beweging: invoering van het sociaal domein in 2015, snelle groei van PGB, toenemende zorgzwaarte van cliënten, digitalisering van de zorg en de toenemende krapte op de arbeidsmarkt. Dit zijn ontwikkelingen van de afgelopen jaren, maar wat komt er op ons af? Hoe ziet de gehandicaptenzorg er in 2030 uit? En zijn we daar dan klaar voor? Praat en denk mee tijdens een inputsessie op woensdag 3 juli 2019 over de toekomst van de gehandicaptenzorg!

Tijdens deze sessie worden veranderingen in de huidige maatschappij laten zien, gecombineerd met sprekende voorbeelden van andere organisaties. Wat voor impact hebben deze veranderingen op de gehandicaptenzorg? En hoe kunnen we ons het beste hierop voorbereiden? Om antwoorden te krijgen op deze vragen gaat VGN graag in gesprek met jou! Ben jij een zorgprofessionals of beleidsmedewerker en wil jij graag met ons hierover meedenken? Of heb jij ideeën over de toekomst van de gehandicaptenzorg? Kom naar de inputsessie op woensdagmiddag 3 juli van 13.00 tot 16.00 uur in Hilversum. 

Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier!

Voor een goede afspiegeling van de gehandicaptenzorg kan het zijn dat we uit de aanmeldingen een selectie moeten maken. Wij bevestigen jouw deelname definitief via de email.