Special Media Awards

Beeld en Geluid, Hilversum
Special media awards logo

Tijdens de Week van de Mediawijsheid 2019 organiseert Amerpoort op 9 november de allereerste landelijke Special Media Awards in Beeld en Geluid in Hilversum. Dé prijsuitreiking voor mensen met een verstandelijke beperking die zelf media maken. Met presentatrice Tess Milne en o.a. ervaringsdeskundige Sander Pat in de vakjury gaat dit een onvergetelijk feestje worden. Het evenement geeft mediawijsheid de volle aandacht en zorgt voor een positieve bijdrage aan een leuk online leven.

Mediamakers 

Zelf media maken is vanzelfsprekend geworden. Een vlog op YouTube, een foto op Instagram, een eigen radioprogramma of game-talenten op Twitch laten zien. Ook mensen met een verstandelijke beperking zijn actieve mediamakers en hebben leuke accounts op sociale media. Met de Special Media Awards worden zij opgeroepen om hun creaties te laten zien aan een breder publiek.

Jongeren met een verstandelijke beperking komen regelmatig op een negatieve manier in het nieuws als het gaat over sociale media. Maar er gaat ook heel veel goed. Dat willen de initiatiefnemers met de Special Media Awards laten zien.

Meedoen

Mediamakers met een verstandelijke beperking kunnen hun creaties aanmelden tussen 1 september en 15 oktober op de Special Media Awards website. Een vakjury beoordeelt de inzendingen. De Special Media Awards worden uitgereikt door bekende Nederlandse mediamakers.

Kijk voor meer informatie op www.special-media-awards.nl.

Deze pagina is een onderdeel van: