ketenbureau i-Sociaal Domein Seminar

Implementatie woonplaatsbeginsel - tweede webinar UITGESTELD

10:00
11:00
webinar

Update 20 april: Het webinar op 22 april komt te vervallen a.g.v. onzekerheid over de rechtmatigheid van het raadplegen van de adreshistorie. Nu er onzekerheid is ontstaan wil het Ketenbureau dit eerst grondig uitzoeken voordat het webinar plaatsvindt.

De implementatie van het nieuwe Woonplaatsbeginsel per 1 januari 2021 vraagt een grote investering van gemeenten en zorgaanbieders. In dit tweede webinar wordt dieper ingegaan op de activiteiten die gemeenten en zorgaanbieders voor de zomer moeten hebben afgerond. Tevens komen de vragen aan de orde die gesteld zijn tijdens het eerste webinar en de onderwerpen die we hebben ontvangen naar aanleiding van de enquête die is gestuurd naar deelnemers van het eerste webinar.

U kunt zich hier aanmelden voor dit webinar. Mocht het tijdstip van het webinar u niet uitkomen, schrijf u dan toch in. Iedereen die zich geregistreerd heeft, ontvangt één of enkele dagen na het webinar een mail met de gegeven informatie en een link naar de opname, zodat u het webinar ook achteraf kunt bekijken. Het webinar volgt u online vanaf uw eigen werkplek. We adviseren de browser Chrome van Google te gebruiken

Deze pagina is een onderdeel van:

Thema: