Kennisplatform EVB+ Symposium

Symposium EVB+ in perspectief

09.30
17.00
Congrescentrum de Reehorst, Ede
Symposium EVB+

Op 15 april 2020 vindt het jaarlijkse congres van het Kennisplatform EVB+ plaats in de Reehorst in Ede. Het symposium richt zich specifiek op het leven, de begeleiding en de ondersteuning van mensen met EVB+ (Ernstig Verstandelijke Beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag).

Ervaren, verbinden en leren vanuit verschillende perspectieven

Dagelijks zetten bevlogen en vakkundige begeleiders, familie en andere betrokkenen zich in voor mensen met EVB+. De begeleiding van mensen met EVB+ vraagt om toewijding, wijsheid, kennis en expertise van alle betrokkenen. De praktijk leert dat dit een blijvende zoektocht is waarin je met vallen en opstaan samen op weg bent.

Op het symposium maken we ruimte om het leven van mensen met EVB+ te ervaren en te verdiepen vanuit verschillende perspectieven. We delen inzichten en handvatten in de gezamenlijke zoektocht rondom het leven van mensen met EVB+. Er zijn plenaire bijdragen van Paul Pardon, Wilma Klaassen en Gert Jan de Haas. Daarnaast heeft u een keuze uit een vari√ęteit aan workshops.

Meer informatie en aanmelden

Wilt u meer informatie over het symposium zoals het programma of wilt u zich aanmelden? Kijk dan op: https://www.platformevbplus.nl/over-evb/symposium/.