Centrum voor Consultatie en Expertise (CCE)

Online symposium 'Kom in beweging bij probleemgedrag'

15:00
16:00
Online

Werk je in de (langdurige) zorg en heb je te maken met probleemgedrag? Dan nodigt het CCE je van harte uit om deel te nemen aan het online middagsymposium 'Kom in beweging bij probleemgedrag', dat het CCE organiseert ter gelegenheid van het verschijnen van hun boek 'Bewegen bij probleemgedrag' op 30 juni van 15:00 uur - 16:00 uur.

Eén van de auteurs, Vanessa Olivier-Pijpers, gaat in op welke organisatie dynamieken een rol spelen bij het vastlopen van situaties van probleemgedrag. Peer van der Helm, Lector Residentiële Jeugdzorg Hogeschool Leiden, laat zien welke invloed het leef- en werkklimaat heeft op de zorg. Angela Talen, directeur 2KnowHow, gaat in op hoe je  de samenwerking tussen professionals kan verbeteren en stimuleren. Presentatrice Dolores Leeuwin begeleidt het online symposium.

Wil je weten wat jij als zorgprofessional kan doen om bij probleemgedrag weer beweging en perspectief te krijgen? Benieuwd hoe je je cliënten en teams goed kunt ondersteunen, zeker in deze moeilijke coronatijd? Meld je dan (kosteloos) aan voor het online symposium Kom in beweging bij probleemgedrag!