Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Digitale Meet Up | Leren van implementeren

14:00
Online
houten blokjes vormen het woord implementeren

Op maandag 21 september 2020 vindt de digitale Meet Up van het Informatieberaad Zorg plaats. Dit is dé plek waar patiënten, zorgprofessionals, beleidsmakers, leveranciers en inkopers van zorgoplossingen elkaar ontmoeten.

De digitale Meet Up staat in het teken van “implementatie”. Op welke manier kunnen zowel zorgaanbieders als leveranciers de verschillende zorginnovaties doorvoeren in hun eigen organisatie? En hoe vinden landelijke ontwikkelingen op regionaal niveau hun weg? Op deze en vele andere vragen krijg je antwoord tijdens de digitale Meet Up.

Interactieve talkshow

Om 14:00 uur starten we de digitale Meet Up met een welkomstwoord van Erik Gerritsen, secretaris-generaal van VWS. Vervolgens is er een interactieve talkshow waar verschillende experts en vertegenwoordigers van patiëntenorganisaties met elkaar in gesprek gaan over het thema implementeren. Daarna volgen twee inspirerende workshopsrondes. Heb je je aangemeld, dan ontvang je medio augustus een bericht om je keuze door te geven. We sluiten de digitale Meet Up gezamenlijk af met een virtuele borrel.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden. 

Deze pagina is een onderdeel van: