Samenwerkende brancheorganisaties in de zorg

Webinar: Hoe verhoog ik de deeltijdfactor?

13.00
14.00
Webinar
man schrijft op papier

Webinar waarin een toelichting en concrete handvatten van Het Potentieel Pakken om de deeltijdfactor in de zorg te verhogen.

Verhogen van de deeltijdfactor?

Vraagt u zich ook af of het verhogen van de deeltijdfactor een serieuze bijdrage kan leveren aan het oplossen van de personeelstekorten in de zorgsector en mogelijk ook in uw organisatie?
Stichting Het Potentieel Pakken heeft onderzoek gedaan onder 17.500 werknemers in de zorg. Wat blijkt? Bijna één op de vier werknemers wil het liefst een groter contract!
Tijdens deze bijeenkomst delen wij de uitkomsten van dit onderzoek en worden de ervaringen gedeeld van de twee reeds gestarte proeftuinen in de zorg: bij Vierstroom Zorg Thuis in Gouda en bij het Erasmus MC in Rotterdam.

Op dinsdag 8 september van 13.00 tot 14.00 uur informeren wij u graag over de mogelijkheden om de deeltijdfactor te verhogen. Dit doen we via een Webinar, dit is kosteloos.
Aanmelden kan uitsluitend via deze link. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van deelname.

Na afloop van deze informatieve bijeenkomst weet u:

  • Waarom contractuitbreiding voordelen biedt
  • Wat het potentieel is
  • Welke belemmeringen er zijn die grotere contracten in de weg staan
  • En wat de zes oplossingsrichtingen uit de proeftuinen zijn.

Aan de slag met het potentieel pakken In vervolg op deze sessie organiseert het Actie Leer Netwerk werk- en reflectiesessies, waarin kleine groepen werken aan een plan van aanpak voor de eigen organisatie. Ook voor dit onderwerp, kijk op deze pagina.

Deze pagina is een onderdeel van: