De Nederlandse Influenza Stichting Symposium

Nationale griepprikdag

14
15
Online; via aanmelden link webinar.

Covid-19 overspoelt Nederland. Volgend jaar is er hopelijk een vaccin voor beschikbaar. Andere luchtweginfecties zijn er ook nog steeds. Tegen griep (influenza) kun je al gevaccineerd worden. Juist nu is het voor mensen uit de risicogroepen belangrijk om de griepprik te nemen. Om de complicaties van influenza te voorkomen en ook om een verwarring met het coronavirus te vermijden.

Na de eerste Nationale Griepprikdag in 2019, is het thema van 2020 het belang van de griepprik in tijden van Covid-19. Ook de invoering van de pneumokokken-vaccinatie voor ouderen van 73-79 jaar is nieuw dit jaar. Tenslotte zijn er ook nieuwe gegevens over de lange termijn gevolgen van influenza op het hart.

Dat zijn de onderwerpen van deze tweede Nationale Griepprikdag. Vanwege het coronavirus zal dit symposium vanuit het Ministerie van VWS alleen online te volgen zijn. Inschrijven voor dit webinar kan door je hieronder aan te melden. 

Klik hier om je aan te melden

Vlak voorafgaand aan de Nationale Griepprikdag online, ongeveer 2 uur van tevoren, ontvang je een mail met instructies voor deelname van MedischeScholing.nl. MedischeScholing.nl faciliteert de audiovisuele techniek tijdens dit webinar en zal uw persoonsgegevens hierna weer verwijderen.