ActiZ, VGN en Zorgthuisnl

Verdiepingssessies eOverdracht subsidieregeling InZicht

09.30
10.30 uur
Online
Logo InZicht vierkant

De online bijeenkomsten ‘Basispresentatie InZicht’ hebben u enthousiast gemaakt voor eOverdracht. U wilt uw zorgorganisatie hierop voorbereiden en overweegt om hiervoor subsidie aan te vragen. Maar u heeft nog een aantal vragen over de inhoud van eOverdracht of over werkzaamheden die de aanvraag met zich meebrengt. Hierop geven de online verdiepingssessies van ActiZ, VGN en Zorgthuisnl antwoord.

Meld u aan voor de verdiepingssessie eOverdracht

De verdiepingssessie vindt plaats op 2 maart van 09.30 tot 10.30 uur en is voor bestuurders, directeuren en ICT-managers die inhoudelijk meer van eOverdracht willen weten. Aanmelden kan via onderstaand formulier. Om ook online onderling goed van gedachten te kunnen wisselen, is er plaats voor maximaal 10 deelnemers.

De verdiepingssessie op 2 maart januari is de derde in een reeks. De data van de volgende verdiepingssessies maken we op een later moment bekend. Wilt u hierover op de hoogte gehouden worden? Stuur dan een mail naar Stefanie van Vliet via s.van.vliet@actiz.nl

Achtergrond

In de bijeenkomsten komen onderwerpen aan de orde als:                                                                                   

  • Welke actie moet mijn ICT-leverancier nemen en hoe kan ik hierin sturen?
  • Wat moet er veranderen aan onze verpleegkundige overdracht en hoe betrek ik verplegenden en verzorgenden hierbij
  • Bureau InZicht biedt mijn organisatie ondersteuning via een InZichtkamer. Wat is dat eigenlijk?

…..en alle verdere vragen en ideeën die u met wilt delen met uw collega’s en de aan de bijeenkomst deelnemende specialisten op het terrein van de Regeling InZicht.

Van de deelnemers wordt verwacht dat zij allemaal de basispresentatie InZicht hebben gevolgd. Ter voorbereiding op de verdiepingssessie willen wij u vragen de module en animatie eOverdracht te bekijken. U vindt de links hier:

Deze pagina is een onderdeel van: