ActiZ, VGN en Zorgthuisnl

Verdiepingssessie eOverdracht subsidieregeling InZicht

09.30
10.30 uur
Online

De online bijeenkomsten ‘Basispresentatie InZicht’ hebben u enthousiast gemaakt voor eOverdracht. U wilt uw zorgorganisatie hierop voorbereiden en overweegt om hiervoor subsidie aan te vragen. Maar u heeft nog een aantal vragen over de inhoud van eOverdracht of over werkzaamheden die de aanvraag met zich meebrengt. Hierop geven de online verdiepingssessies van ActiZ, VGN en Zorgthuisnl antwoord. De verdiepingssessie op 18 mei is de laatste verdiepingssessie die op de planning staat. 

Logo InZicht vierkant

Meld u aan voor de verdiepingssessie eOverdracht

De verdiepingssessie vindt plaats op 18 mei van 09.30 tot 10.30 uur en is voor bestuurders, directeuren en ICT-managers die inhoudelijk meer van eOverdracht willen weten. Aanmelden kan via onderstaand formulier. Om ook online onderling goed van gedachten te kunnen wisselen, is er plaats voor maximaal 10 deelnemers. 

Achtergrond

In de bijeenkomsten komen onderwerpen aan de orde als:                                                                                   

  • Welke actie moet mijn ICT-leverancier nemen en hoe kan ik hierin sturen?
  • Wat moet er veranderen aan onze verpleegkundige overdracht en hoe betrek ik verplegenden en verzorgenden hierbij
  • Bureau InZicht biedt mijn organisatie ondersteuning via een InZichtkamer. Wat is dat eigenlijk?

…..en alle verdere vragen en ideeën die u met wilt delen met uw collega’s en de aan de bijeenkomst deelnemende specialisten op het terrein van de Regeling InZicht.

Van de deelnemers wordt verwacht dat zij allemaal de basispresentatie InZicht hebben gevolgd. Ter voorbereiding op de verdiepingssessie willen wij u vragen de module en animatie eOverdracht te bekijken. U vindt de links hier:

U kunt zich helaas niet meer aanmelden voor deze bijeenkomst. Het maximaal aantal deelnemers is bereikt. Heeft u vragen over de subsidieregeling InZicht dan kunt u contact opnemen met Stefanie van Vliet via 06-39822738 of inzicht@actiz.nl en inzicht@zorgthuisnl.nl (ActiZ/Zorgthuisnl) of Stefan Clement via 06- 10288483 of inzicht@vgn.nl (VGN).

Deze pagina is een onderdeel van: