ActiZ en VGN

Werk mee aan de IT: 4. E-Health

15.30
16.30 uur
Online
vinger wijst naar glas met patronen erop

We weten inmiddels dat we in de zorg steeds digitaler gaan werken en digitaler moeten werken. IT is daarbij het fundament voor iedere zorgorganisatie.

E-Health

Tijdens het webinar staan we stil bij het belang van E-Health. Wat verstaan we er onder, welke vormen en clasificering van E-Health zijn er en welke praktijkvoorbeelden kennen we al? We delen geleerde lessen uit de praktijk en er is uiteraard ruimte om daar met elkaar van gedachten over te wisselen. In het laatste deel van het webinar kijken we naar de faseringen (innovatie tot implementatie) en naar hoe we samen verder komen. Zodat u aan de slag kunt met E-Health of verder kunt waar u al begonnen bent.

Aanmelden

Aanmelden voor het webinar kan via onderstaand formulier.

ActiZ en VGN ondersteunen zorgorganisaties bij het digitaal werken door met elkaar te leren en uit te wisselen. Hiervoor hebben we de volgende online bijeenkomsten gepland, opĀ dinsdagen van 15.30 tot 16.30:

Inschrijfformulier Werk mee aan de IT

Ik geef de VGN toestemming om mijn naam, de naam van mijn organisatie, mijn functie, mijn telefoonnummer en mijn e-mailadres te delen met de deelnemers van deze bijeenkomst voor het doel kennisdeling.
Ik geef de VGN toestemming om foto's en film- en/of geluidsmateriaal van mij te gebruiken voor maatschappelijke inspiratie en promotie van de VGN via de website, nieuwsbrief en social media- accounts van de VGN.

Ik ben geen robot

2 + 15 =
Geef het antwoord op de som

Deze pagina is een onderdeel van: