Green Deal Duurzame Zorg en adviesbureau ‘Onze Zorg Is Opgewekt’ Webinar

Webinar: Duurzaam gedrag! Hoe krijg ik mijn (zorg)organisatie mee?

14.00 uur
15.00 uur
het betreft een digitale bijeenkomst

Jij werkt in een zorgorganisatie en je wilt jouw organisatie in beweging zetten. Hoe kun je naast de technische verduurzaming van de gebouwen ook collega’s, cliënten of patiënten meenemen in duurzaam gedrag? Hoe enthousiasmeer je medewerkers en cliënten? Hoe neem je je bestuurder(s) mee en hoe krijg je duurzaamheid structureel op de agenda?

Om je inspiratie te bieden organiseren de Green Deal Duurzame Zorg en adviesbureau ‘Onze Zorg Is Opgewekt’ op 14 december de Webinar “Duurzaam gedrag! Hoe krijg ik mijn organisatie mee?”. Deelname is gratis.

Een bestuurder en een duurzaamheidsadviseur vertellen elk hun verhaal: hoe zij zich inzetten om te verduurzamen, tegen welke dilemma’s of obstakels zij aanlopen en hoe zij hiermee omgaan. Speciaal voor dit Webinar schuift een cliënt aan om te vertellen over zijn eigen ervaring met de verduurzaming binnen zijn organisatie. Hierdoor krijg je verschillende perspectieven mee, waar jij in het verduurzamen van je eigen organisatie je voordeel mee kunt doen!

Tijdens de online sessie:

•        Vertelt Susanne Bentvelsen, bestuurder van gehandicaptenorganisatie Aveleijn, tegen welke bestuurlijke dilemma’s zij aanloopt en hoe zij duurzaamheid in de organisatie verankert.

•        Gaan we in gesprek met Raimond Roo. Hij is ervaringsdeskundige met een groen hart en woont bij Aveleijn.

•         Legt Ingrid van Heerde, adviseur duurzaamheid van Carante Groep uit welke uitdagingen zij tegenkomt in de diverse zorgorganisaties die onder de Carante Groep vallen.

•         Krijgen we inzichten en praktische tips van Elke Stienissen van adviesbureau ‘Onze Zorg Is Opgewekt’.

Tijdens de Q&A is er ruimte om vragen te stellen aan Susanne, Ingrid en Elke. Via de chat kun je jouw eigen voorbeelden delen met andere deelnemers en netwerkcontacten opdoen.

Voor wie:                    Bestuurders, zorgverleners, managers en iedereen die voor de zorg werkt.

Datum:                       Dinsdag 14 december van 14.00 tot 15.00 uur

Aanmelden:               Vul dit formulier in. Deelname is gratis.

Eén dag voor het webinar ontvang je per e-mail de link om in te kunnen loggen op de webinar. 

Ken je iemand die geïnteresseerd is in dit thema? Stuur deze uitnodiging vooral door!

Deze pagina is een onderdeel van: