LVB doet mee Symposium

Live talkshow: Hoe kunnen mensen met licht verstandelijke beperking meedoen? (heeft plaatsgevonden)

15.30 17.00
Rotterdam

Het platform ‘LVB doet mee’ gaat vanaf september vier keer een livestream talkshow houden, steeds met een ander thema. Het doel: ervoor zorgen dat mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) volwaardig mee kunnen doen aan de samenleving. Op 27 januari is het thema 'Hoe kunnen mensen met LVB meedoen?' We nodigen je van harte uit om je aan te melden.

LVB doet mee
LVB doet mee

Aanmelden kan via deze link.

De derde talkshow heeft als thema: 'Hoe kunnen mensen met een LVB meedoen? Gasten zijn Christine Eskes, wethouder van Volksgezondheid, zorg, ouderen en sport, Bert Roes, strategisch adviseur en secretaris VNG commissie Zorg, Jeugd en Onderwijs, Jeanet Nieuwenhuis, Lid Raad van Advies voor de GGZ bij het landelijk Kenniscentrum LVB, Lenore Spruijt, stafadviseur bij Prestatie010, Gemeente Rotterdam. Tafelheer is ervaringsdeskundige Sagar Marhé.

Voor wie?

Alle mensen die in hun werk te maken kunnen hebben met mensen met een LVB en mensen die de (lokale) samenleving mee inrichten.

LVB doet mee

Vorig jaar is het platform 'LVB doet mee'  live gegaan. Op dit platform is een groot aantal korte filmpjes te vinden, waarin professionals uit de zorg, het onderwijs, politie, justitie, gemeenten, maar ook ervaringsdeskundigen uitleggen wat ervoor nodig is om   gewoon mee kunnen doen wanneer je een LVB hebt. De filmpjes zijn een schat aan informatie voor iedereen die meer wil weten over dit thema. De VGN steunt dit initiatief. 

Dianne van der Veen
Wil je meer weten?
Neem contact op met Dianne van der Veen

Deze pagina is een onderdeel van: