LVB doet mee Symposium

Talkshow 'LVB doet mee': Hoe kunnen mensen met LVB meedoen?

15.30
17.00
Rotterdam

Het platform ‘LVB doet mee’ gaat vanaf september vier keer een livestream talkshow houden, steeds met een ander thema. Het doel: ervoor zorgen dat mensen met een LVB volwaardig mee kunnen doen aan de samenleving. Op 27 januari is het thema 'Hoe kunnen mensen met LVB meedoen?' We nodigen je van harte uit om je aan te melden.

Logo LVB doet mee

Aanmelden kan via deze link.

De vierde talkshow is in Den Haag en heeft als thema: 'Hoe zorgen we voor een toegankelijke overheid voor mensen met een LVB? De datum is hiervan nog niet bekend. 
Met o.a. als tafelheer ervaringsdeskundige Sagar Marhé.

Voor wie?

Alle mensen die in hun werk te maken kunnen hebben met mensen met een LVB en mensen die de (lokale) samenleving mee inrichten.

LVB doet mee

Vorig jaar is het platform 'LVB doet mee'  live gegaan. Op dit platform is een groot aantal korte filmpjes te vinden, waarin professionals uit de zorg, het onderwijs, politie, justitie, gemeenten, maar ook ervaringsdeskundigen uitleggen wat ervoor nodig is om   gewoon mee kunnen doen wanneer je een LVB hebt. De filmpjes zijn een schat aan informatie voor iedereen die meer wil weten over dit thema.
De VGN steunt dit initiatief. 

Deze pagina is een onderdeel van: