VWS, Academy het Dorp en Vilans

Congres Gehandicaptenzorg #InZo2022 (heeft plaatsgevonden)

9:30 17:15
Congrescentrum NBC, Nieuwegein. Een klein deel van het programma is online te volgen

Het onderwerp van congres #InZo2022 is 'Innovatie en het gebruik van zorgtechnologie in de gehandicaptenzorg'. De aanmelding is open. Meld je vandaag nog aan om verzekerd te zijn van je favoriete sessies!

Congres gehandicaptenzorg

Aanmelden congres #inZo2022

Wil jij kennismaken met al die bevlogen mensen en hun ervaringen met sociale en technologische innovaties? Je kunt een aantal vernieuwingen ook zelf ervaren én gelijkgestemden ontmoeten. Leer van de ervaringen en resultaten van 3 jaar werken met de Innovatie-impuls. En laat je inspireren door de praktijkvoorbeelden uit Begeleiding à la carte.

Voor wie?

#InZo2022 wordt georganiseerd voor cliënten, naasten, cliëntvertegenwoordigers, begeleiders, innovatie adviseurs, projectleiders, teamleiders, managers en bestuurders. En ook voor stakeholders die betrokken zijn bij sociale en technologische innovatie zoals ICT/Informatievoorziening, inkoop en gedragsdeskundigen.

#InZo2022 is een congres van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in samenwerking met Academy Het Dorp en Vilans, kennisorganisatie voor zorg en ondersteuning.