VWS, Academy het Dorp en Vilans

Congres Gehandicaptenzorg #InZo2022

10:00
17:00
Congrescentrum NBC, Nieuwegein. Een deel van het programma wordt digitaal aangeboden

#InZo2022 staat in het teken van innovatie en het gebruik van zorgtechnologie in de gehandicaptenzorg. In onze branche werken veel bevlogen professionals dagelijks aan sociale innovaties en het gebruik van zorgtechnologie om het leven van mensen met een beperking en hun naasten zo volwaardig mogelijk te maken. Dit doen zij in nauwe samenwerking met mensen met een beperking zelf en hun naasten.

Congres #InZo2022 innovatie en technologie

Tijdens het congres kun je volop kennismaken met de mensen achter deze inspirerende voorbeelden. Ook kun je een aantal vernieuwingen zelf ervaren én gelijkgestemden ontmoeten. Leer van de ervaringen en resultaten van 3 jaar werken met de Innovatie-impuls. En laat je inspireren door de praktijkvoorbeelden uit Begeleiding à la carte.

Voor wie?

#InZo2022 wordt georganiseerd voor cliënten, naasten, cliëntvertegenwoordigers, begeleiders, innovatie adviseurs, projectleiders, teamleiders, managers en bestuurders. En ook voor stakeholders die betrokken zijn bij sociale en technologische innovatie zoals ICT/Informatievoorziening, inkoop en gedragsdeskundigen.

Aanmelden

Meld je nu aan voor dit gratis congres en ontvang binnenkort de definitieve uitnodiging in je mailbox.

#InZo2022 is een congres van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in samenwerking met Academy het Dorp en Vilans, kennisorganisatie voor zorg en ondersteuning