4pmentertainment

Medewerkers zorg in het zonnetje met bedankconcert Ziggo Dome (heeft plaatsgevonden)

20.00
Ziggo Dome, De Passage 100, 1101 AX Amsterdam

Twee jaar coronapandemie heeft veel impact gehad op de medewerkers in de zorg. Om zorgmedewerkers te bedanken voor al hun inzet, wordt op 10 september een gratis concert georganiseerd. In de Ziggo Dome in Amsterdam treden DJ’s en Nederlandse artiesten op voor de zorgmedewerkers. De organisatie ligt in handen van Floris van Oranje in samenwerking met evenementenorganisator 4PM Entertainment. Via onderstaand formulier kun je je aanmelden.

Bedankconcert Ziggo Dome
Bedankconcert Ziggo Dome

Zorgmedewerkers uit het hele land hebben keihard gewerkt de afgelopen jaren en het is tijd om hen daarvoor te bedanken.”  Floris van Oranje is de bedenker achter Care4Care, de officiële naam van het concert. 

Concert informatie 
10 september 2022 
Ziggo Dome, Amsterdam
17.30 uur deuren open 
20.00 uur aanvang show 
Kijk voor meer informatie op https://www.ziggodome.nl/event/7271233675/care-4-care 

Hoe aanmelden?
Zorgmedewerkers kunnen zich via een online formulier gratis aanmelden, klik daarvoor hier.
Let op: gebruik een geldig werk e-mailadres, en er kan slechts 1 ticket per persoon worden aangevraagd. Er is ruimte voor 16.000 bezoekers, dus meld je snel aan om in aanmerking te komen voor een ticket!

Bij vragen, neem contact op met info@4pmentertainment.nl

De avond wordt mede mogelijk gemaakt door AFAS, Aon, Dura Vermeer, CTP, GR8 Hotels, Nationale Postcodeloterij, Pon, Randstad, Somerset Capital Partners, Uijthoven Vastgoedadvies, Verwelius en de Ziggo Dome.