NJI, VGN, VNG en Sectorraad GO! Netwerkbijeenkomst

OplossingenLab 10: Verbinding Zorg & Onderwijs (heeft plaatsgevonden)

9:15 12:30
Geertekerk, Geertekerkhof in Utrecht

Ben je werkzaam in de verbinding tussen onderwijs en zorg voor of met kinderen met een zeer intensieve zorgvraag in het onderwijs? Meld je dan aan voor de tiende editie van het OplossingenLab op 11 oktober in Utrecht. Wederom op locatie! Vanuit de ambitie ‘Iedereen doet mee’ kijken we naar welke creatieve oplossingen al zijn gecreëerd én hoe we blijvend kunnen leren. Zowel in je eigen organisatie, in de regio, landelijk en mét ouders en jongeren.

Jongen in rolstoel op school

In de werkbijeenkomst wisselen we actief kennis, ervaringen en inspirerende praktijkvoorbeelden uit. Deelnemende professionals vertellen over hoe zij een sluitend aanbod voor of met kinderen en hun ouders hebben gerealiseerd. Hoe kunnen hun zoektocht en leerervaringen ons verder helpen in wet- en regelgeving, werkprocessen en het dagelijkse samenwerken met betrokkenen? We besteden aandacht aan de landelijke ontwikkelingen en de speciale opdracht om tot een collectieve financiering te komen van ‘Zorg in Onderwijstijd’.

Meer informatie?

Meer informatie over OplossingenLab 10 en het programma van 11 oktober is te vinden op de website van het NJI. Klik hier om je direct aan te melden. 

Deze pagina is een onderdeel van:

Thema: