VGN Netwerkbijeenkomst

Anders opleiden, anders doen (heeft plaatsgevonden)

13.00 17.00
Oudlaan 4, Utrecht

Op 2 februari organiseert de VGN de bijeenkomst: 'Anders opleiden, anders doen' voor zowel zorgorganisaties als onderwijsinstellingen. Er wordt steeds meer gesproken over een skillsgerichte arbeidsmarkt. Wat is dat? Wat betekent dit voor het werkveld en het onderwijs? Hoe kunnen onderwijs en praktijk samenwerken om skills (kennis- en werkervaring) van mensen te erkennen en te waarderen, om zo beter in te kunnen spelen op die skillsgerichte arbeidsmarkt?  En, waar moeten oplossingen voor gevonden worden?

samenwerken

Meerdere perspectieven

Tijdens de bijeenkomst wordt het thema vanuit verschillende visies belicht. Vanuit de arbeidsmarkt en de Toekomstagenda zorg en ondersteuning voor mensen met een beperking door VGN-beleidsadviseur Maarten Hüttner. Vanuit de praktijk door VGN-beleidsadviseur Minie Eising en vanuit het beroepsonderwijs door Josje Verhoeven, directeur van de Startacademie en Academie voor Zorg en Welzijn bij ROC Rivor.

Aanmelden

Er kunnen maximaal 45 mensen deelnemen aan de bijeenkomst 'Anders opleiden, anders doen', waarvan tien onderwijsinstellingen. Het maximaal aantal deelnemers hebben zich aangemeld. U kunt zich aanmelden voor de resevelijst. Als er een plekje voor deelname beschikbaar komt, wordt er contact met u opgenomen.

Minie Eising
Wil je meer weten?
Neem contact op met Minie Eising

Deze pagina is een onderdeel van: