Online bijeenkomst

Inspiratie kick-off Lab 4: Weg met traditionele dagbesteding

10:00 12:00
Online

De VGN start in maart met een vierde oplossingenlab, Lab 2030. Dit keer gaan zorgorganisaties aan de slag met het thema dagbesteding: weg met traditionele dagbesteding en op naar vernieuwende activiteiten voor mensen met een intensieve zorgvraag. Het Lab begint met een online inspiratie kick-off op 30 maart van 10.00 tot 12.00 uur waarin goede voorbeelden centraal staan.

Dagbesteding

Stap een: inspiratie kick-off  

Tijdens deze twee uur durende online kick-off, staat een aantal goede voorbeelden centraal. Met de online deelnemers kijken we naar de werkzame elementen van deze voorbeelden van activiteiten gericht op mensen met een intensieve zorgvraag. Iedereen die wil kan deelnemen aan de kick-off, ook als je verder niet wilt deelnemen aan het vervolgtraject van het Lab (het experimenteerttraject). 

Stap twee: experimenteertraject 

Na de kick-off gaat het Lab in april verder met een experimenteertraject. Hierin gaan tien organisaties uit de gehandicaptenzorg gedurende een traject van een half jaar samen experimenteren met het thema ‘dagbesteding voor mensen met een intensieve zorgvraag’. Je hoeft niet per se bij de kick-off aanwezig te zijn geweest om mee te doen aan het experimenteertraject. Wel is het zo dat er maximaal tien organisaties kunnen meedoen.  Wees er dus snel bij. Aanmelden kan uiterlijk tot en met 7 april.

Meer informatie

Wil je meer informatie? In dit artikel is meer informatie te vinden over het Lab, de kick-off en het experimenteertraject? Aanmelden voor de kick-off en/of het experimenteertraject kan via onderstaand formulier. 

Inschrijven Lab 2030 #4 Weg met dagbesteding

Ik neem deel aan de online kick-off op 30 maart van 10.00 tot 12.00 uur
Ik heb interesse in het experimenteertraject dat in april start
Ik geef de VGN toestemming om mijn naam, de naam van mijn organisatie, mijn functie, mijn telefoonnummer en mijn e-mailadres te delen met de deelnemers van deze bijeenkomst voor het doel kennisdeling.
Ik geef de VGN toestemming om foto's en film- en/of geluidsmateriaal van mij te gebruiken voor maatschappelijke inspiratie en promotie van de VGN via de website, nieuwsbrief en social media- accounts van de VGN.
Bekijk onze privacyverklaring.
portretfoto van Sjors de Ruiter
Wil je meer weten?
Neem contact op met Sjors de Ruiter

Deze pagina is een onderdeel van: