Online bijeenkomst

Inspiratie kick-off Lab 4: Weg met traditionele dagbesteding (heeft plaatsgevonden)

10:00 12:00
Online

De VGN start in maart met een vierde oplossingenlab, Lab 2030. Dit keer gaan zorgorganisaties aan de slag met het thema dagbesteding: weg met traditionele dagbesteding en op naar vernieuwende activiteiten voor mensen met een intensieve zorgvraag. Het Lab begint met een online inspiratie kick-off op 30 maart van 10.00 tot 12.00 uur waarin goede voorbeelden centraal staan.

Dagbesteding

Stap een: inspiratie kick-off  

Tijdens deze twee uur durende online kick-off, staat een aantal goede voorbeelden centraal. Met de online deelnemers kijken we naar de werkzame elementen van deze voorbeelden van activiteiten gericht op mensen met een intensieve zorgvraag. Iedereen die wil kan deelnemen aan de kick-off, ook als je verder niet wilt deelnemen aan het vervolgtraject van het Lab (het experimenteerttraject). 

Stap twee: experimenteertraject 

Na de kick-off gaat het Lab in april verder met een experimenteertraject. Hierin gaan tien organisaties uit de gehandicaptenzorg gedurende een traject van een half jaar samen experimenteren met het thema ‘dagbesteding voor mensen met een intensieve zorgvraag’. Je hoeft niet per se bij de kick-off aanwezig te zijn geweest om mee te doen aan het experimenteertraject. Wel is het zo dat er maximaal tien organisaties kunnen meedoen.  Wees er dus snel bij. Aanmelden kan uiterlijk tot en met 7 april.

Meer informatie

Wil je meer informatie? In dit artikel is meer informatie te vinden over het Lab, de kick-off en het experimenteertraject? Aanmelden voor de kick-off en/of het experimenteertraject kan via onderstaand formulier. 

portretfoto van Sjors de Ruiter
Wil je meer weten?
Neem contact op met Sjors de Ruiter

Deze pagina is een onderdeel van: