Online bijeenkomst

Informatiebijeenkomst SOFT tulip (heeft plaatsgevonden)

10:00 11.00
Online via Zoom

SOFT tulip werkt aan de verbetering van de zorg voor mensen met een beperking in Midden en Oost-Europa. Hoe doen ze dat? En wat kan SOFT tulip voor jouw organisatie/medewerkers betekenen? Daarover hoor je meer in deze informatiebijeenkomst.

SOFT tulip in actie

De bijeenkomst

Wellicht ben je bekend met (een deel van) het werk van SOFT tulip. Maar heb  je ook een idee van wat SOFT tulip voor jouw organisatie/medewerkers kan betekenen? Beide aspecten worden belicht in een informatiebijeenkomst. 

  • Wat? de informatiebijeenkomst over de waarde van SOFT tulip
  • Wanneer? op 12 april 2023
  • Hoe laat? van 10-11uur.
  • Voor wie? Bestuurders, (HR-)managers en beleidsadviseurs zijn van harte uitgenodigd aan deze bijeenkomst deel te nemen.
  • Aanmelden? Ja, via onderstaand formulier

SOFT tulip

SOFT tulip werkt aan de verbetering van de zorg voor mensen met een beperking in Midden en Oost-Europa. Dit doen ze in samenwerking met Nederlandse zorginstellingen met als doel collega zorgverleners te ondersteunen om de kwaliteit van bestaan van hun cliënten te verbeteren. Dit vooral door het delen van kennis en capaciteiten. Daarnaast zet SOFT tulip zich in voor structurele veranderingen door actief netwerken op te bouwen en het lokale beleid te beïnvloeden. Ook is SOFT tulip actief op het terrein van noodopvang van vluchtelingen met een beperking in Nederland en Oekraïne, en kan een belangrijke rol spelen bij de inclusieve wederopbouw van Oekraïne via concrete projecten, maar ook door te lobbyen voor inclusieve wederopbouwplannen.

Win-win

Medewerkers kunnen hun kennis inbrengen in SOFT tulip en hetgeen zij leren mee terug nemen naar hun eigen organisatie. Zo ontstaat een win-win situatie. Meer weten over het werk en de mogelijkheden van SOFT tulip? Kom dan naar de informatiebijeenkomst. Meld je aan via onderstaand formulier. 

Mara
Wil je meer weten?
Neem contact op met Mara Spit-Verdonschot

Deze pagina is een onderdeel van: