VG Hackthon

Eindbijeenkomst VG Hackathon (heeft plaatsgevonden)

09.30 12.30 uur
VGN-kantoor, Oudlaan 4 in Utrecht

Op 17 mei vindt de eindbijeenkomst van de VG Hackathon plaats. Tijdens deze bijeenkomst presenteren de teams ‘Ready, Set, Go!’ en ‘Hey ECD’ na anderhalf jaar ontwikkelen hun oplossingen.

Winnaars VG Hackathon 2021

Van VG Hackathon naar na-traject

De VG Hackathon over meer tijd voor zorg vond op 8 oktober 2021 plaats. Tien teams (bestaande uit meerdere zorgorganisaties) gingen aan de slag om de werkdruk in de gehandicaptenzorg te verminderen. In twaalf uur tijd bedachten ze nieuwe oplossingen voor dit probleem. Uiteindelijk mochten drie teams door naar het na-traject waarin ze begeleid werden door inhoudelijke experts en een innovatie coach om zo verder te komen met hun oplossing.

App voor flexwerkers en spraakgestuurd rapporteren

Na anderhalf jaar ontwikkelen, presenteren de teams Ready, Set, Go! (een app voor flexwerkers) en Hey ECD (spraakgestuurd rapporteren) hun oplossing en vertellen ze over het proces. Voor jou is dit een uitgelezen kans om te horen of de bedachte oplossing interessant kan zijn voor de eigen organisatie. Daarnaast is er een mogelijkheid om te participeren in deze oplossingen tijdens een speeddate na de presentaties. We sluiten de ochtend vervolgens af met een netwerklunch!

Aanmelden

Het belooft een inspirerende en unieke ochtend te worden die je niet wilt missen als het thema werkdruk/arbeidsmarkttekort ook jouw organisatie raakt. Meld je aan via onderstaand formulier.

Sam van den Brink
Wil je meer weten?
Neem contact op met Sam van den Brink