Stichting Prokkel

ProkkelSterrenslag

Utrecht

Op maandag 12 juni is de ProkkelSterrenslag in het Sportcentrum Olympos in Utrecht. De ProkkelSterrenslag is een gezellige zeskamp als afsluiting van de Prokkelweek.

ProkkelSterrenslag

Samen actief zijn, elkaar (beter) leren kennen. Waar ben jij goed in, wat is er nodig om dat te laten zien en hoe kun je met elkaar rekening houden? Dat alles staat centraal tijdens de ProkkelSterrenslag.

Teams

Er is ruimte voor 32 tot 40 teams. Bekijk welke teams zich al hebben aangemeld voor de ProkkelSterrenslag. Elk team bestaat uit tien mensen, vijf mensen met en vijf mensen zonder beperking.

Over de Sterrenslag

De teams starten met een korte wandeltocht. Rustig starten, even de spieren los maken en kennismaken met elkaar.

Na deze wandeltocht zijn er op de twee sportvelden allerlei verschillende spelen. Het wordt een sportieve, gezellige dag. Je hoeft gelukkig niet goed te kunnen sporten. Het gaat vooral om samen bezig zijn en elkaar leren kennen. Daarom zijn sommige spellen alleen met je eigen teamgenoten. En andere spellen met meerdere teams samen. Welke capaciteiten heb je in je team en hoe gebruik je die? Het team dat het beste samenwerkt én het meest actief is, gaat met de eerste prijs naar huis;

Meedoen?

Ook meedoen? Kijk op prokkel.nl voor meer informatie en aanmelden.

De ProkkelSterrenslag is van 12.30 tot 15.30 uur op Sportcentrum Olympos in Utrecht. 

Marian Geling Landelijk projectleider Stichting Prokkel

Deze pagina is een onderdeel van: