Stichting Prokkel Themaweek -

Prokkelweek 2023

Door het hele land

De Prokkelweek is dit jaar van 5 t/m 12 juni. De week heeft als doel ontmoetingen tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking te promoten. Door samen iets te doen, leer je elkaar beter kennen. Doe jij ook mee?

Prokkelweek

Veel activiteiten tijdens de Prokkelweek

In de  Prokkelweek organiseren verschillende organisaties allerlei activiteiten waar mensen met en zonder beperking aan kunnen meedoen. Op prokkel.nl zie je een lijst met de reeds aangemelde activiteiten. Ook kun je zelf iets organiseren en je activiteit aanmelden.

Aandacht voor elkaar

De Prokkelweek is één week in het jaar als voorbeeld en inspiratie voor de rest van het jaar. Een week waarin aandacht gevraagd wordt voor integratie en participatie van mensen met een verstandelijke beperking. Een week die vaak een startpunt vormt voor verandering, voor mensen met én zonder verstandelijke beperking.

Over Stichting Prokkel

Stichting Prokkel organiseert de Prokkelweek. Deze stichting stimuleert organisaties, bedrijven, particulieren én mensen met een verstandelijke beperking om samen iets te ondernemen. Dit kan tijdens de Prokkelweek – één week in het jaar vol leuke activiteiten – maar ook tijdens een van de vele andere projecten die we organiseren.

Een Prokkel is een prikkelende ontmoeting tussen mensen met en zonder een (verstandelijke) beperking.

Marian Geling Landelijk projectleider Stichting Prokkel

Deze pagina is een onderdeel van: