Groene Zorg Alliantie Congres

Groene Zorg Festival

12.00 22.00
evenementenlocatie Lijm & Cultuur in Delft

Laat je inspireren, neem een collega mee en kom naar het Groene Zorg Festival 2023 van de Groene Zorg Alliantie. Een dag waarop voortrekkers van groene zorg je laten zien dat het anders kan én dat de groene verandering eigenlijk al overal gaande is.

GZF

Dit is de tweede keer dat de Groene Zorg Alliantie het festival organiseert. Het succes van de eerste editie vorig jaar smaakte naar meer. Vorig jaar deelden onder anderen Jan Terlouw en Diederik Gommers hun inzichten met de deelnemers. Dit jaar zullen Marcel Levi, Wanda de Kanter en Michelle van Tongerloo op het podium staan. Hiermee bestrijkt de Groene Zorg Alliantie een brede range van ecologische tot sociale duurzaamheid en is er veel aandacht voor de onmisbare rol van preventie en leefstijl.

Naast interessante sprekers zijn er de hele dag praktische workshops over duurzame zorg te volgen, bijvoorbeeld over effectieve communicatie en het meten van je milieu-impact. Ook is er natuurlijk (h)eerlijke catering gedurende de dag, muziek, cabaret en kunst. Voor wie nieuwe contacten wil leggen zijn er infomarkten en volop netwerkmogelijkheden. Kortom, iedereen die zich verbonden voelt met de zorgsector is van harte welkom: van zorgprofessional tot facilitair medewerker, van bestuurder tot stagiair. 

Locatie en aanmelden

Het festival vindt plaats op zaterdag 23 september van 12.00 tot 22.00 uur op evenementenlocatie Lijm & Cultuur in Delft.

Toegang is gratis; bestel je entreekaartje via www.groenezorgalliantie.nl/festival.

Deze pagina is een onderdeel van: