Innovatie-impuls 2

Innovatie-impuls on tour komt naar jouw regio: Zuid (Breda) #InZo2023

10.00 15.00
Innovatiecentrum Imagine, Breda, Minervum 7344, 4817 ZD Breda

De Innovatie-impuls gaat on tour #InZo2023! We bezoeken 4 regio’s: Oost, West, Noord en Zuid. Ervaar, probeer en leer over technologie en innovatie in de gehandicaptenzorg van zorgorganisaties in jouw regio. De bijeenkomsten worden begeleid door Eva Eikhout en Lucille Werner.

Innovatie impuls on tour InZo 2023

Ervaar de mogelijkheden van zorgtechnologie en innovatie bij jou in de regio

Door technologie in te zetten als logische aanvulling op de dagelijkse zorg en ondersteuning, hebben mensen met een beperking meer eigen regie en zelfredzaamheid. Zo kunnen zij meer kwaliteit van leven ervaren. Diverse zorgorganisaties door het hele land zijn mede dankzij de Innovatie-impuls al succesvol bezig met zorgtechnologie. Zij delen hun kennis en ervaringen tijdens de bijeenkomsten van Innovatie-impuls on tour.  

Wat kun je verwachten?

Tijdens de on-tour-bijeenkomsten nemen zorgmedewerkers, cliënten en hun naasten je mee in inspirerende voorbeelden uit de praktijk. Je kunt met hen in gesprek over hun bijdrage aan deze vernieuwingen. 

Meer informatie over het programma en aanmelden

Kijk voor meer informatie over de bijeenkomst zoals het programma en aanmelden op de website van het Kennisplein Gehandicaptensector.

Overige data en regio’s

Kun jij er niet bij zijn in jouw regio? Kijk dan of je naar een van de andere bijeenkomsten kunt gaan: