VGN en ActiZ

Netwerkbijeenkomst 'Samen naar een rookvrije ouderen- en gehandicaptenzorg'

14:30 16:00
Online

ActiZ en VGN organiseren op 12 maart weer een online netwerkbijeenkomst om zorgprofessionals, beleidsmakers en andere experts samen te brengen om te werken aan een rookvrije toekomst.

Samen komen we verder

Tijdens deze bijeenkomst worden inspirerende ideeën en best practices gedeeld, gericht op het creëren van rookvrije omgevingen in de VVT en gehandicaptenzorg. 

  • Veronique Everts, projectleider Rookvrije zorg, deelt een ervaringsverhaal over hoe ouderenzorgorganisatie Archipel Zorggroep zichtbaar succesvolle stappen maakt in rookvrije zorg, en ook nog flinke uitdagingen ziet bij een aantal doelgroepen.
  • Bestuurssecretaris Ton Oolthuis deelt zijn ervaringen over hoe gehandicaptenzorgaanbieder Elver op een pragmatische manier de zorg rookvrij heeft gemaakt in korte tijd. Dit onder het motto "we gaan het gewoon doen!".

Daarnaast zullen de aanjagers van het programma Samen Rookvrij nieuwe plannen presenteren voor 2024, waar zorgorganisaties hun voordeel mee kunnen doen. Er is uiteraard ook ruimte voor deelnemers om onderling te netwerken en elkaar verder te helpen in de beweging richting rookvrije zorg.

Ben je erbij?

Meld je aan via onderstaand formulier!

Netwerkbijeenkomst rookvrije zorg - 12 maart

Ik geef de VGN toestemming om mijn naam, de naam van mijn organisatie, mijn functie, mijn telefoonnummer en mijn e-mailadres te delen met de deelnemers van deze bijeenkomst voor het doel kennisdeling.
Ik geef de VGN toestemming om foto's en film- en/of geluidsmateriaal van mij te gebruiken voor maatschappelijke inspiratie en promotie van de VGN via de website, nieuwsbrief en social media- accounts van de VGN.
Bekijk onze privacyverklaring.
Tjerk Jonkers kijkt lachend in de camera in zijn huis. op de achtergrond is een fiets te zien.
Tjerk Jonker Aanjager Rookvrije ouderen- en gehandicaptenzorg

Deze pagina is een onderdeel van: