Next Level Dokter Congres

Kom 27 mei naar de Next Level Dokter Collegetour – live of online

18:15 (incl. gratis maaltijd) of 19:00 20:15
VU Amsterdam of online

Ben jij al bezig met je volgende stap? Next Level Dokter is een maatschappelijk initiatief en here to help tijdens je ontdekkingsreis naar artsenberoepen midden in de samenleving. We inspireren en helpen je bij het vinden van een artsenberoep dat echt bij je past. En wellicht is dat een beroep buiten de ziekenhuismuren, midden in de samenleving. Ben je benieuwd naar wat dokters buiten het ziekenhuis typeert, hoe zij hun keuzes maken, en welke stigma’s over werken buiten het ziekenhuis nu waar zijn of niet? Kom dan naar de eerste Next Level Dokter Collegetour op 27 mei van 19.00 tot 20.15 uur op de VU Amsterdam (gratis maaltijd vanaf 18.15 uur).

Nieuwsbrief

Een van de sprekers tijdens de dag is Meike Blezer, arts-VG bij 's Heeren Loo. Voor de stap naar dit mooie vak nam zij rustig de tijd en dat gunt zij ook andere (bijna) basisartsen. Ze zal daarom deze dag haar persoonlijke ervaringen delen. 

Aanmelden en meer informatie

𝐃𝐞𝐳𝐞 𝐭𝐨𝐮𝐫 𝐢𝐬 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐚𝐥 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭𝐞𝐧 𝐠𝐞𝐧𝐞𝐞𝐬𝐤𝐮𝐧𝐝𝐞 𝐞𝐧 𝐛𝐚𝐬𝐢𝐬𝐚𝐫𝐭𝐬𝐞𝐧 𝐝𝐢𝐞 𝐛𝐞𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐝 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐡𝐞𝐭 𝐰𝐞𝐫𝐤 𝐯𝐚𝐧 𝐚𝐫𝐭𝐬𝐞𝐧 𝐛𝐮𝐢𝐭𝐞𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐳𝐢𝐞𝐤𝐞𝐧𝐡𝐮𝐢𝐬, 𝐦𝐢𝐝𝐝𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐬𝐚𝐦𝐞𝐧𝐥𝐞𝐯𝐢𝐧𝐠. Maak kennis met en stel je vragen aan een arts in opleiding tot jeugdarts, forensisch arts en met Meike (arts voor verstandelijk gehandicapten). 

Ben je erbij, live of online? Meld je vandaag nog gratis aan op de website van Next Level Dokter.

Als Next Level Dokter ben je voortdurend in beweging, met een gevarieerd takenpakket en volop afwisseling. Wil je alvast wat meer weten? Neem dan een kijkje op nextleveldokter.nl.

Quinten Slaaf
Wil je meer weten?
Neem contact op met Quinten Slaaf