Cordaan Symposium

Symposium Samen werken werkt

13.00 17.00
Hogeschool van Amsterdam

Op 22 mei 2024 organiseert Cordaan het inspirerende Symposium ‘Samen werken Werkt’. Het kroonstuk op een ruim twee jaar durend onderzoek naar de factoren die bijdragen aan het verkrijgen en behouden van werk voor jonge mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en psychische kwetsbaarheid.

Jongeman is in werkplaats aan het werk

Over het Symposium

Een betaalde baan is voor de meeste mensen heel vanzelfsprekend. Voor veel jongvolwassenen met een LVB is het vinden van een betaalde baan lastig. Zeker als ze ook nog eens te maken hebben met psychische problemen. Als het ze lukt om een baan te vinden, kan het een grote opgave zijn om deze ook te behouden.

Uitdagingen 

Tijdens dit symposium nemen we je niet alleen mee in de uitdagingen waar deze jonge mensen op de arbeidsmarkt voor staan, maar ook in de succes ervaringen en de strategieën die hen helpen! Vooraanstaande sprekers en experts uit het veld delen hun kennis en ervaring. Het belooft een boeiende middag te worden met een gevarieerd en inhoudelijk programma. Graag nodigen we u uit voor dit evenement!

Aanmelden

U kunt zich via deze link https://bensajetcentrum.nl/events/slotconferentie-samen-werken-werkt/ voor dit symposium aanmelden.

Portretfoto Aart Bertijn
Wil je meer weten?
Neem contact op met Aart Bertijn

Deze pagina is een onderdeel van: