Nieuw in het bestuur Annette Imhof

Achtergrond
Annette Imhof
14 april 2022

In 2021 trad Annette Imhof toe tot het bestuur van de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland. De algemene ledenvergadering stemde op 2 december in met haar benoeming. Annette is sinds 2013 als bestuurder actief voor verschillende organisaties in de gehandicaptenzorg. Sinds augustus 2021 is zij bestuurder bij Pluryn.

Prachtige sector

Annette: “De gehandicaptenzorg is een prachtige sector. Ik vind het belangrijk en fijn dat ik naast mijn werk voor Pluryn, nu ook als bestuurder binnen de branchevereniging actief kan zijn. Op die manier kan ik meedenken over beleid en kan ik belangen behartigen. Als bestuurslid van de VGN hoor je veel en kun je verbindingen leggen. Ik ben een visiegedreven bestuurder en ben trots en blij dat ik als bestuurslid van de VGN een bijdrage kan leveren aan de verdere ontwikkeling van de gehandicaptenzorg in Nederland. Zo kan ik me inzetten voor de sector, voor een betekenisvol leven voor de cliënten en voor mooi werk voor de medewerkers.”

Uitdragen van Visie 2030

Bij de selectie is gezocht naar een bestuurder die de Visie 2030 verder kan uitdragen, ontwikkelen en tot uitvoering brengen, zowel binnen als buiten de vereniging. Ook is gekeken naar een goede match met het bestuur. De benoeming van Annette sluit hier goed op aan. Binnen het bestuur zal zij zich onder andere richten op de Visie 2030, de maatschappelijke beweging en het anders organiseren van zorg en ondersteuning.

Meer weten over het jaarverslag?

Neem dan contact op met Rita Hut-Modderkolk (senior beleidsadviseur bij de VGN).

Portretfoto Rita Hut