Nieuws

Annette Imhof benoemd tot bestuurslid VGN

03 december 2021

Annette Imhof treedt toe tot het bestuur van de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland. De algemene ledenvergadering stemde op 2 december in met haar benoeming. Annette Imhof is sinds 2013 als bestuurder actief voor verschillende organisaties in de gehandicaptenzorg. Vanaf augustus 2021 is zij bestuurder bij Pluryn.

Annette Imhof

Prachtige sector

“De gehandicaptenzorg is een prachtige sector. Ik vind het belangrijk en fijn dat ik naast mijn werk voor Pluryn, nu ook als bestuurder binnen de koepelorganisatie actief kan zijn. Op die manier kan ik meedenken over beleid en kan ik belangen behartigen. Als bestuurslid van de VGN hoor je veel en kun je verbindingen leggen.”

De benoeming van Annette Imhof bij de VGN wordt dan ook van harte ondersteund door Pluryn. Voor Annette zelf voelt het als een eer. “Ik ben een visiegedreven bestuurder en ben trots en blij dat ik als bestuurslid van de VGN een bijdrage kan leveren aan de verdere ontwikkeling van de gehandicaptenzorg in Nederland. Zo kan ik me inzetten voor de sector, voor een betekenisvol leven voor de cliënten en voor mooi werk voor de medewerkers.”

Sam van den Brink
Wil je meer weten?
Neem contact op met Sam van den Brink