Nieuws van leden

De Twentse Zorgcentra viert lustrum van team cliëntcommunicatie en de blij!

15 januari 2020

Op woensdag 29 januari van 11-12 uur wordt het lustrum gevierd van het team cliëntcommunicatie en de blij!, het cliëntmagazine van De Twentse Zorgcentra. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Het lustrum wordt gevierd in TafeltjeVier op ’t Bouwhuis in Enschede.

Team Cliëntcommunicatie De Twentse Zorgcentra

Vijf jaar geleden werd het team cliëntcommunicatie opgericht omdat de toenmalige raad van bestuur het belangrijk vond om niet alleen óver cliënten te praten, maar ook met hen. Sindsdien is het team van tien cliënten betrokken bij allerlei onderwerpen die hen aangaan. Voorbeelden hiervan zijn het meedenken over de missie en visie en het voorstellen van de raad van bestuur toen deze aangesteld werd. Daarnaast heeft het team cliëntcommunicatie voorgesteld een magazine voor bewoners en deelnemers te maken. Dat is de blij! geworden. Ieder kwartaal zet het team zich hiervoor enthousiast in door de voorkant te maken, een voorwoord te schrijven, interviews te houden, een recept en knutselpagina te verzorgen, enz.

Tijdens het jubileumfeest op 29 januari is het voltallige team cliëntcommunicatie aanwezig. De teamleden vullen zelf een deel van het programma, waaronder de onthulling van het jubileumnummer van de blij!, muzikale optredens en een handtekeningensessie. Ook zijn alle edities van de blij! te bekijken en is er een hapje en een drankje.

 

Deze pagina is een onderdeel van: