Nieuws van leden

Drs. Karel Verweij nieuwe voorzitter

26 juli 2019

Drs. Karel Verweij treedt op 15 juli 2019 aan als voorzitter Raad van Bestuur van Pluryn. Hij neemt daarmee de taken over van aftredend voorzitter Rob de Jong die na bijna 30 jaar
bestuurderschap met pensioen gaat.

Portret foto Karel Verweij bestuurslid Pluryn

De Raad van Toezicht van Pluryn is blij met de benoeming van drs. Karel Verweij tot voorzitter van de Raad van Bestuur van Pluryn. Hij is een ondernemende veranderkundige bestuurder met uitvoerige en langdurige ervaring in de publieke sector, met name de zorg. De heer Verweij vormt samen met zittend bestuurslid Monique Kavelaars de Raad van Bestuur van Pluryn. Rob de Jong blijft daarnaast nog enkele maanden als bestuurder aan Pluryn verbonden om zo een goede overdracht te waarborgen.

Aftredend bestuurder Rob de Jong stond aan de basis van het huidige Pluryn. Hij realiseerde vele nieuwe initiatieven in het belang van cliënt en medewerker. Ook leverde Rob de Jong op landelijk en regionaal niveau een grote bijdrage aan de maatschappelijke integratie van jongeren en jongvolwassenen met (complexe) problematiek. “Wij zijn Rob de Jong daarvoor zeer erkentelijk”, aldus Jacques Thielen, voorzitter van de Raad van Toezicht van Pluryn. Op donderdag 21 november wordt officieel afscheid genomen van Rob de Jong.

Redactie VGN

Deze pagina is een onderdeel van: