Nieuws van leden

Een baan in één dag in de gehandicaptenzorg bij ’s Heeren Loo

09 mei 2022

Donderdag 19 mei organiseert 's Heeren Loo een landelijk evenement: Een baan in één dag in de gehandicaptenzorg! Op deze dag versnelt 's Heeren Loo de procedures rond een sollicitatie en bieden ze je een baan in één dag. Kom op gesprek, loop meteen mee en krijg dezelfde dag nog je arbeidsvoorwaarden!

Een baan in een dag
Foto: 's Heeren Loo

Van harte welkom om te solliciteren

Iedereen met een zorggerelateerde opleiding op minimaal niveau 3 is van harte welkom om te solliciteren. Het is heel eenvoudig: je meldt je aan voor dit evenement via onderstaande QR-code. Daarna word je gebeld door een van de recruiters en wordt samen gekeken of er mogelijkheden voor jou zijn. Zo ja, dan:

  1. ontvang je een uitnodiging voor een kennismaking op 19 mei,
  2. start je op 19 mei bij een locatie bij jou in de buurt met een sollicitatiegesprek,
  3. krijg je na het gesprek direct de kans om mee te draaien op een van de locaties van ’s Heeren Loo,
  4. hoor je na deze korte meedraaidienst meteen wat de mogelijkheden voor jou zijn,
  5. krijg je een arbeidswaardenvoorstel bij wederzijds enthousiasme en vertrouwen.

Wie ga je helpen?

Bij 's Heeren Loo bieden ze begeleiding aan 14.000 cliënten met een verstandelijke beperking. Dit doen ze met 17.000 collega's op verschillende plekken door het hele land. En juist dat zorgt ervoor dat er altijd een baan is die bij jou past.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Bel, app of mail recruiter Pamela de Man op 06 – 12 80 44 09 en/of kijk op https://bit.ly/baan1dag

Over ’s Heeren Loo

's Heeren Loo biedt in het hele land zorgbegeleiding, ondersteuning en behandeling van mensen met een verstandelijke beperking. Dat doen ze met 17.000 medewerkers voor 14.000 cliënten. Via een landelijk netwerk van poliklinieken behandelen ze nog eens ruim 3.000 extramurale cliënten.

's Heeren Loo investeert tevens in initiatieven die bijdragen aan de emancipatie en participatie van cliënten, waaronder de Academie voor Zelfstandigheid en het Expertisecentrum Advisium. Aan het expertisecentrum zijn ruim duizend medische, paramedische en gedrags­wetenschappelijke specialisten verbonden. Met 130 jaar aan kennis en ervaring uit de praktijk en de nieuwste inzichten uit wetenschappelijk onderzoek en innovaties helpen ze mensen verder.

www.sheerenloo.nl