Nieuws van leden

Jaap de Bruin neemt afscheid van Prisma

17 augustus 2023

Na een periode van 15 jaar zal Jaap de Bruin wegens pensionering afscheid nemen van gehandicaptenzorgorganisatie Prisma in Waalwijk. Jaap is sinds 2015 voorzitter van de Raad van Bestuur, daarvoor was hij lid Raad van Bestuur. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de organisatie.

Jaap de Bruin

Jaap heeft zich onder andere ingezet voor de kwaliteit van zorg, de verbetering van de dienstverlening en de versterking van de positie van mensen met een beperking. Hij heeft ook een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van nieuwe woonvormen en zorgconcepten.

De vacature voor de opvolger zal op korte termijn worden geplaatst. Jaap zal tot eind van het jaar zijn functie blijven vervullen.

Zorghart gecombineerd met bedrijfsvoering

Jérôme Verhagen, voorzitter van de Raad van Toezicht: “Bedrijfsvoering, vastgoedontwikkeling en positionering van de Prisma labels zijn belangrijke pijlers waaraan Jaap heeft bijgedragen. Hij heeft zijn warme zorghart op een geweldige manier gecombineerd met het in goede banen leiden van de bedrijfsvoering van Prisma.”

Jaap de Bruin: "Ik heb met veel plezier bij Prisma gewerkt. Het is een prachtige organisatie die zich inzet voor de kwaliteit van leven van mensen met een beperking. Ik ben trots op wat we samen hebben bereikt en ik wens Prisma veel succes in de toekomst."