Nieuws van leden

Nieuwe lid raad van toezicht Ipse de Bruggen benoemd

12 december 2019

Renée Barge wordt met ingang van 1 januari 2020 lid van de raad van toezicht van Ipse de Bruggen. Zij wordt aangesteld met als aandachtsgebied kwaliteit en interne bedrijfsvoering en neemt zitting in de auditcommissie Kwaliteit. Renée Barge neemt de functie over van Jose Hilgersom, die vertrekt als toezichthouder in verband met het verstrijken van haar tweede zittingstermijn.

Logo Ipse de bruggen

Renée Barge beschikt over een brede zorgachtergrond en heeft ruime bestuurlijke ervaring in de ziekenhuiswereld. Naast diverse bestuurlijke functies heeft zij ook de nodige ervaring in commissaris en raad van toezicht functies.
Willy Spaan, voorzitter raad van toezicht: “De raad van toezicht is blij met de aanstelling van Renée Barge en ziet uit naar de samenwerking. Haar betrokkenheid en gedrevenheid gecombineerd met haar brede ervaring in de zorg is een zeer waardevolle toevoeging aan de raad van toezicht van Ipse de Bruggen.”
Ipse de Bruggen is met bijna 5700 cliënten, ruim 5500 medewerkers en bijna 400 locaties de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een (licht) verstandelijke en/of meervoudige beperking. Al meer dan honderd jaar zorgen wij voor hen. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Dankzij onze ervaring en deskundigheid hebben we ons ontwikkeld tot een krachtige zorgorganisatie met een coördinerende en verbindende rol. Het is onze overtuiging dat ieder mens meer kan dan hij of zij denkt, hoe klein een extra stapje ook is. Ipse de Bruggen. Altijd meer mogelijk.

Redactie VGN

Deze pagina is een onderdeel van: