Nieuws van leden

Suzanne Leijendekkers nieuw lid raad van bestuur Trajectum

24 juni 2022

Suzanne Leijendekkers (48) is per 15 mei toegetreden als tijdelijk lid van de raad van bestuur van Trajectum. Samen met Dick de Wit (voorzitter) en Melina Kappeyne van de Coppello-Rakic (lid) vormt zij vanaf dat moment de raad van bestuur. De aanstelling is voor de duur van drie jaar. Zij richt zich op de aandachtsgebieden lerende organisatie, leiderschapsontwikkeling en innovatie.

Nieuw bestuurslid Trajectum Suzanne Leijendekkers
Suzanne Leijendekkers is nieuw lid Raad van bestuur bij Trajectum

Directeur innovatie & projecten Philadelphia Zorg

Suzanne Leijendekkers was werkzaam als directeur innovatie & projecten bij Philadelphia Zorg. Ze richtte zich onder meer op het toekomstbestendig maken van de organisatie, mensgerichte technologie en digitalisering. Suzanne was ook actief betrokken bij de coalitie ‘Digivaardig in de Zorg’ en droeg bij aan de podcastserie ‘Dapper digitaal leiderschap in de zorg’. 

Verbinden staat centraal

Suzanne Leijendekkers: ‘In mijn nieuwe rol staat het woord ‘verbinden’ centraal; verbinden van de passie van mensen, de uitdagingen in het werk en de brede bedrijfsvoering van Trajectum. Samen met medewerkers en cliënten wil ik een bijdrage leveren aan de doorontwikkeling van Trajectum. Vooral op de thema’s lerende organisatie, leiderschapsontwikkeling en innovatie.’

Toekomstige koers van Trajectum verder uitbouwen

‘Met de komst van Suzanne kunnen we nog beter zorgen voor de ondersteuning, facilitering en ontwikkeling van onze medewerkers, het belangrijke werk voor onze cliënten, een goedlopende bedrijfsvoering en het versterken van onze positie in de samenleving’, aldus bestuursvoorzitter Dick de Wit. De raad van toezicht heeft alle vertrouwen in deze nieuwe samenstelling: ‘Met deze kwaliteiten is de raad van bestuur goed in staat de toekomstige koers van Trajectum verder uit te bouwen.’ 

Over Trajectum

Trajectum biedt zorg aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en complexe problemen. Het gaat om de juiste behandeling, bejegening en beveiliging op het snijvlak van gehandicaptenzorg, forensische zorg en psychiatrie. Op dit vlak is Trajectum toonaangevend. De meest ingewikkelde cliënten komen naar ons toe.